THE
BIGGER
PICTURE
Slider

Prozori i vrata

Prozori marke KBE, KÖMMERLING i TROCAL rezultat su desetljećima dugog istraživanja i razvoja: proizvodimo profile specifične za zemlju izrađene od PVC-a, s nekoliko tisuća pojedinačnih profila. Birajte iz široke palete boja i ukrasnog laminata, koristite prednosti naših posebnih sustava, primjerice u kombinaciji s aluminijom. Također smo postavili standarde na području prozračnih sustava. Optimalna zaštita za vašu nekretninu: pomoću naše sofisticirane sistemske tehnologije ispunjavamo najviše standarde kvalitete i sigurnosti stambenih vrata.

Klizni sustavi

Otkrijte potpuno novo životno iskustvo. Bilo da se radi o prirodi ili urbanom obzorju – s maksimalnom udobnošću otvaranja i zatvaranja, izvrsnim energetskim karakteristikama i arhitektonski dodanom vrijednošću. Vaši razni zahtjevi mogu se udovoljiti našim sustavima kliznih vrata – za balkonska i terasa vrata: više udobnosti u kući, više svjetla i vrlo posebni uvjeti ugradnje. S PremiDoor serijom, nudimo vam sustave podizno / kliznih vrata premium klase, a sa sustavima kliznih vrata PremiLine i PremiSlide, pružamo vam univerzalni sustav za različita područja primjene za koja su potrebni klizni elementi.

Rolete i grilje

Naši sustavi roleta i grilja uključuju RolaPlus i OmbraPlus, koji u svojoj industriji imaju izvrsne reputacije svojom kvalitetom, izgledom i primjenom. Istaknuto u grupi proizvoda je naš sustav dodataka VariNova za rolete. profine nudi i opsežni program letvica za RolaPlus i sve standardne tržišne kutije za rolete. Različiti francuski sustavi roleta daju svakoj kući individualni karakter, od rustikalnog do elegantnog. Svi kapci pružaju pouzdanu zaštitu privatnosti, buke, topline i provale.

Daljnje informacije o proizvodima naših marki KBE, KÖMMERLING i TROCAL možete pronaći na sljedećim internetskim stranicama:

DYNAMIC
FAST
FLEXIBLE
Slider