LJUBAV

STRAST

PRECIZNOST

PROIZVODI

Tržišno orijentirani, inovativni, raznoliki

Profine je jedan od vodećih svjetskih proizvođača PVC profila za prozore i vrata, kao i poznati dobavljač roleta, grilja i PVC panela. Otkrijte svijet profine proizvoda – iznova i iznova.

INOVATIVNO

RAZUMNO

RAZLIČITO

Prozori i vrata

Prozori brenda KÖMMERLING i KBE rezultat su desetljećima dugog istraživanja i razvoja. Proizvodimo profile izrađene od PVC-a specifične za pojedine zemlje, a u ponudi je nekoliko tisuća različitih profila. Kupcima su na raspolaganju široke palete boja i ukrasnog laminata te naši specijalni sustavi, primjerice kombinacija s aluminijom. Također smo postavili standarde na području sustava s prozračivanjem. Optimalna zaštita za vašu nekretninu – pomoću naše sofisticirane sistemske tehnologije ispunjavamo najviše standarde kvalitete i sigurnosti.

Proizvodi

SVJETLOST

ŽIVOT

TEHNOLOGIJA

Klizni sustavi

Otkrijte potpuno novu udobnost boravka u zatvorenim prostorima –
s maksimalnom udobnošću otvaranja i zatvaranja, izvrsnim energetskim karakteristikama i arhitektonski dodanom vrijednošću. Svim vašim zahtjevima udovoljavaju naši sustavi kliznih vrata – balkonska vrata i vrata za terase osiguravaju više udobnosti i svjetla u kući. S PremiDoor serijom, nudimo sustave podizno/kliznih vrata premium klase, a sa sustavima kliznih vrata PremiLine i PremiSlide, pružamo vam univerzalni sustav za različita područja primjene za koja su potrebni klizni elementi.

Proizvodi

DIZAJN

ARHITEKTURA

REALIZACIJA

Rolete i grilje

Naši sustavi roleta i grilja uključuju RolaPlus i OmbraPlus sustave, koji su na tržištu stekli izvrsnu reputaciju svojom kvalitetom, izgledom i primjenom. Posebno ističemo naš sustav dodataka za rolete pod nazivom VariNova. Uz roletne kutije RolaPlus Profine nudi i opsežni program letvica koje se mogu primjeniti i na sve standardne tržišne kutije za rolete. Sve rolete zadržavaju toplinu, pružaju privatnost kao i pouzdanu zaštitu od buke i provale. Različiti sustavi roleta daju svakoj kući poseban izgled, od rustikalnog do elegantnog.

Otkrijte bogatu paletu naših sustava roleta.

Proizvodi

RAZNOLIKOST

KVALITETA

ISKUSTVO