PEOPLE
PASSION
PROFILES
Slider

Tri moćna brenda

Uz marke KÖMMERLING, KBE i TROCAL, profine ima pravi profil za svaku svrhu i zastupaju najvišu kvalitetu proizvoda i usluga. Tri snažne marke u kombinaciji pod jednim krovom, predstavljaju dugogodišnje iskustvo, inovativnost, kvalitetu i dinamiku. Oni su osnova za uspjeh naših partnera na tržištu PVC prozora i vrata.

YOUR
STRONG
PROFINE
Slider

Kömmerling - premium brend

Tvrtka koju je 1897. osnovao Karl Kömmerling, sada predstavlja snažnu marku profina i proizvodi se isporučuju u oko 50 zemalja širom svijeta. Kömmerling je jedna od vodećih svjetskih marki na području PVC ploča. KÖMMERLING uživa izvrsnu reputaciju zbog svoje visoke kvalitete i naprednih tehnologija, a sebi je postavio cilj izrade profila prozora i vrata za premium zahtjeve. U tu svrhu, kao i u estetskim aspektima, ona uključuje i tehničke i fizičke vrijednosti performansi i izuzetno dugotrajnost koja zahtijeva minimalne troškove njege i održavanja prozora i svih ostalih proizvoda. Kömmerling se zalaže za bezuvjetnu kvalitetu i povjerenje – s više od sto godina iskustva. Kömmerling je dugogodišnji brend profine grupe i osvrće se na dugu priču o uspjehu.

KBE - brend visokih perfomansi

Pojedinačna rješenja i brza usluga isporuke – KBE označava visoke performanse. Za nekoliko godina KBE je osvojio velike tržišne udjele u PVC profilima i danas se svrstava među jedan od preferiranih brandova u industriji prozora. Kao dinamičan partner visokim proizvođačima prozora, KBE vam pruža kompaktan program proizvoda za sve vaše potrebe u modernoj PVC-U proizvodnji prozora. Logistika ima poseban prioritet u KBE. To je zato što je brza dostupnost jedan od čimbenika uspjeha u partnerstvu s proizvođačima prozora. KBE je dinamična marka, savršena za današnje tržište prozora. Brz, fleksibilan i učinkovit. 

Trocal - pionir u industriji

TROCAL se smatra pionirom u industriji prozora. Prije više od 50 godina, TROCAL je razvio prvi PVC profil prozora masovne proizvodnje. Od tog vremena TROCAL se smatra vodećim inovatorom u tehnologiji prozora. Slogan TROCAL „To je moj prozor“ odražava široku paletu elegantnih dizajna i novih tehnologija. Kako bi osigurali rješenja za visoke zahtjeve za stalno promjenjive potrebe tržišta, TROCAL surađuje s proizvođačima prozora, programerima zgrada, agencijama za planiranje, stambenim udruženjima i institutima za testiranje. TROCAL je jamstvo za kontinuirane inovacije. Izvanredan brend – sa širokim senzorima za trendove na tržištu. TROCAL je uvijek tu za nove ideje i uvijek je jedan korak ispred ostalih.

OUR
SUCCESS
STORY
Slider