BRENDOVI

STVARAJU

TRŽIŠTA

Vrhunski brendovi pod jednim krovom

Profine grupa sa svojim brendovima KÖMMERLING i KBE nudi proizvode vrhunske kvalitete te ima prave profile za sve namjene. Snažni brendovi pod jednim krovom uz dugogodišnje iskustvo jamče inovativnost, kvalitetu i dinamiku. Oni su temelj uspjeha naših partnera na tržištu PVC prozora i vrata.

DINAMIČNO

BRZO

FLEKSIBILNO

Kömmerling - premium brend

KÖMMERLING je jedan od vodećih svjetskih brendova na području PVC stolarije. Tvrtka, koju je 1897. osnovao Karl Kömmerling, predstavlja premium brend profine-a te isporučuje proizvode vrhunske kvalitete u pedesetak zemalja širom svijeta. KÖMMERLING uživa izvrsnu reputaciju zbog visoko kvalitetnih proizvoda s naprednim tehnologijama, a za cilj ima ispuniti sve zahtjeve u izradi premium PVC profila za prozore i vrata. 

U tu svrhu, a istovremeno poštujući i estetske trendove, uključuje tehničke i fizičke performanse te izuzetnu dugotrajnost koja zahtijeva minimalne troškove njege i održavanja. Kömmerling se, s više od sto godina iskustva i uspjeha na tržištu, zalaže za bezuvjetnu kvalitetu i povjerenje.

TRADICIJA

KVALITETA

POVJERENJE

KBE - brend visokih perfomansi

Individualna rješenja i brza isporuka – svojstva koja KBE ističu među ostalim brendovima. U samo nekoliko godina KBE je osvojio velike tržišne udjele u PVC profilima i danas se svrstava među omiljene brendove u industriji prozora. Kao dinamičan partner za proizvođače prozora visokih performansi, KBE ima cjelovit program proizvoda za sve potrebe u modernoj proizvodnji PVC prozora.

U tvrtci KBE logistika ima poseban prioritet. Brza dostupnost proizvoda jedan je od čimbenika uspjeha u partnerstvu s proizvođačima prozora. KBE je dinamičan brend, savršen za današnje tržište prozora.
Brz, fleksibilan i učinkovit.

UVIJEK

TEŽIMO

BOLJEM