BRENDOVI

STVARAJU

TRŽIŠTA

Vrhunski brendovi pod jednim krovom

Profine grupa sa svojim brendovima KÖMMERLING, KBE i TROCAL nudi proizvode vrhunske kvalitete te ima prave profile za sve namjene. Snažni brendovi pod jednim krovom uz dugogodišnje iskustvo predstavljaju inovativnost, kvalitetu i dinamiku. Oni su temelj uspjeha naših partnera na tržištu PVC prozora i vrata.

DINAMIČNO

BRZO

FLEKSIBILNO

KBE - brend visokih perfomansi

Individualna rješenja i brza isporuka – svojstva koja KBE ističu među ostalim brendovima. U samo nekoliko godina KBE je osvojio velike tržišne udjele u PVC profilima i danas se svrstava među omiljene brendove u industriji prozora. Kao dinamičan partner za proizvođače prozora visokih performansi, KBE pruža kompaktan program proizvoda za sve potrebe u modernoj proizvodnji PVC prozora.

U KBE logistika ima poseban prioritet. Stoga je brza dostupnost proizvoda jedan od čimbenika uspjeha u partnerstvu s proizvođačima prozora. KBE je dinamičan brend, savršen za današnje tržište prozora.
Brz, fleksibilan i učinkovit.

TRADICIJA

KVALITETA

POVJERENJE

Kömmerling - premium brend

KÖMMERLING je jedan od vodećih svjetskih brendova na području PVC stolarije. Tvrtka, koju je 1897. osnovao Karl Kömmerling, predstavlja premium brend profine-a te isporučuje proizvode vrhunske kvalitete u pedesetak zemalja širom svijeta. KÖMMERLING uživa izvrsnu reputaciju zbog visoko kvalitetnih proizvoda s naprednim tehnologijama, a za cilj ima ispnuniti sve zahtjeve u izradi premium PVC profila za prozore i vrata.

U tu svrhu, a istovremeno poštujući i estetske trendove, uključuje i tehničke i fizičke performanse i izuzetnu dugotrajnost koja zahtijeva minimalne troškove njege i održavanja prozora kao i svih drugih proizvoda. Kömmerling s više od sto godina iskustva i uspjeha na tržištu se zalaže za bezuvjetnu kvalitetu i povjerenje.

UVIJEK

TEŽIMO

BOLJEM

Trocal - pionir u industriji

Prošlo je gotovo 70 godina od kako je TROCAL razvio prvi PVC profil prozora masovne proizvodnje iz tog razloga TROCAL se smatra pionirom u industriji prozora. Od tog vremena TROCAL je vodeći inovator u tehnologiji izrade prozora. Slogan TROCAL „To je moj prozor“ odražava široku paletu elegantnog dizajna i novih tehnologija. Kako bi osigurali rješenja visokih zahtjeva za stalno promjenjive potrebe tržišta, TROCAL surađuje s proizvođačima prozora, arhitektima, agencijama za planiranje, stambenim udruženjima i institutima za testiranje.

TROCAL je jamstvo za kontinuirane inovacije. Izvanredan brend sa širokim senzorima za trendove na tržištu. TROCAL je uvijek tu za nove ideje i uvijek je jedan korak ispred ostalih.

NAŠA

PRIČA

O USPJEHU