Play
PROFINE CROATIA

Tri snažne marke u kombinaciji pod jednim krovom, predstavljaju dugogodišnje iskustvo, inovativnost, kvalitetu i dinamiku.

Slider

Dug put do savršenstva

Dug je put pređen do profila za prozore i vrata kakve danas poznajemo: povećanom dubinom ugradnje i inteligentnim rasporedom komora omogućeno je smanjenje vizualne širine profila i njihov „vitak“ izgled kod ugrađenih prozora, dok su istovremeno dimenzije elemenata, zahvaljujući poboljšanoj statici, znatno povećane. Od početne, relativno skromne palete došlo se do današnjeg, gotovo neograničenog izbora boja i površinskih obrada, a posebnu revoluciju predstavljaju fuzijski sustavi, jedinstvene kombinalcije aluminija i PVC-a, kod kojih svaki materijal pokazuje svoja najbolja svojstva – spoj elegancije i visoke stabilnosti aluminija sa superiornom izolacijom i ekonomičnošću PVC materijala. U svim ovim tehnološkim inovacijama prve, pionirske korake napravile su tvrtke članice Profine Grupe: Trocal, Kömmerling i KBE.
> VIŠE

Brendovi

KÖMMERLING je jedan od vodećih svjetskih brendova na području PVC stolarije. Tvrtka, koju je 1897. osnovao Karl Kömmerling, predstavlja premium brend profine-a te isporučuje proizvode vrhunske kvalitete u pedesetak zemalja širom svijeta. 
> VIŠE

Pojedinačna rješenja i brza isporuka – svojstva koja KBE ističu među ostalim brendovima. U samo nekoliko godina KBE je osvojio velike tržišne udjele u PVC profilima te se danas svrstava među omiljenijim brandovima u industriji prozora.
> VIŠE

Prije više od 50 godina, TROCAL je razvio prvi PVC profil prozora masovne proizvodnje te se smatra pionirom u industriji prozora. Od tog vremena TROCAL je vodeći inovator u tehnologiji izrade prozora. Slogan TROCAL „To je moj prozor“ odražava… 
> VIŠE

Proizvodi

Novosti

Energetska obnova obiteljskih kuća
> VIŠE

Sajam kulture građenja i održivog razvoja
>VIŠE 

„DAN PROZORA 2021 – ift Rosenheim Hrvatska“
>VIŠE 

Slider